De elektro monteur op maat

Over Maas

Een ervaren elektromonteur of installateur nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres. In de regio rond Someren, Asten, Eindhoven, Helmond en Weert bieden wij de beste service op het gebied van bekabeling en elektrotechniek.

Iedereen weet dat bekabelen een lastige klus is en als het niet goed gebeurd ook nog eens heel gevaarlijk kan zijn. Daarom bent u bij ons altijd verzekerd van een goede, zorgvuldige en vooral veilige bekabeling zij het in uw huis, buiten of in een bedrijf. De installateur is een ervaren professional die verstand heeft van zijn vak en met veel plezier alle bekabeling voor u regelt. Door de flexibele werktijden van onze elektricien heeft u een ruime keuze aan tijdstippen waarop het u uitkomt om te gaan klussen. Even bellen of mailen voor een afspraak is daarom geen enkel probleem.

Men zegt wel eens dat goed gereedschap het halve werk is, daarom leveren wij niets minder dan kabels en kabelwerken van de hoogste kwaliteit. Dit voorkomt problemen op kort en lange termijn, aangezien de duurzaamheid van de kabelwerken zeer hoog is. Kabels van het hardste plastic en het stevigste staal worden gebruikt zodat er vrijwel geen zorgen meer zijn wat betreft de onderhoud. Verder geldt deze hoge standaard niet alleen voor de kabelwerken, maar houden we bij de levering van alle elektromaterialen een oogje in het zeil zodat alleen het beste van het beste wordt gebruikt tijdens de installatie.

Martijn Maas Elektrotechniek

Postadres:

Albert Kuijperstraat 3
5712 CK Someren-Eind

T (31) 06-16 04 20 01

info@elektromaas.nl

K.v.K. 17.19.45.91