Renovatie

Garagedeuren & poorten

Hier bij Elektromaas kunt u ook terecht voor alles wat met elektrische en automatische poorten te maken heeft. Of het nu om een simpele reparatie of een geheel nieuwe installatie gaat. Onze elektromonteur heeft beschikking tot de beste elektromaterialen en kan u in en rond Someren, Asten, Leende en omstreken helpen.

Onze vakmannen zijn helemaal thuis in de installatietechniek en leveren ten alle tijden keurig werk af. Heeft u anders alleen maar elektromaterialen nodig of bent u geïnteresseerd in elektromaterialenhandel? Dan leveren wij ook de fijnste en beste elektromaterialen die op de markt beschikbaar zijn.

Naast het leveren van materialen is een van onze specialiteiten ook poortautomatisering. Bent u het ook beu om elke keer weer de garage deur met de hand te moeten openen en sluiten? Dan is poortautomatisering wellicht een optie voor u. Het op afstand bedienen van poorten en deuren wordt een fluitje van een cent. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw poort/deur op bepaalde tijdstippen automatisch te laten openen en sluiten. Heeft u vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Elektromaas is actief in het zuidoosten van Noord-Brabant en de regio Noord-Limburg. Plaatsnamen als Heeze, Geldrop, Maarheeze en Nederweert staan al tijden in ons adresboekje.

Martijn Maas Elektrotechniek

Postadres:

Albert Kuijperstraat 3
5712 CK Someren-Eind

T (31) 06-16 04 20 01

info@elektromaas.nl

K.v.K. 17.19.45.91