Renovatie

Huis, badkamer en keukens

Is uw huis of werkplaats toe aan een verbouwing of renovatie? Hier bij Elektromaas zijn we van alle markten thuis. Keuken en badkamerrenovaties worden uitgevoerd door een team van ervaren vakmannen met verstand van zaken. Alleen de beste elektromaterialen worden gebruikt voor het installeren van elektronica en kabelwerken.

Natuurlijk bieden we ook help buiten de badkamer en keuken. Het verbouwen van de huiskamer of schuur kan soms een hele klus zijn waarbij nogal eens wat complicaties op kunnen treden. In veel gevallen doet u er verstandig aan om hulp in te roepen van vakmensen en professionals. Elektromaas kan u precies de hulp bieden die u nodig heeft. Het aanleggen van bijvoorbeeld elektrische vloerverwarming is een karwei waar u als doe-het-zelver maar beter niet in uw eentje aan moet beginnen.

Vergeet niet dat uw huis ook een buitenkant heeft en dat deze op z’n tijd ook wat onderhoud nodig heeft. Onze elektromonteur kan in no-time of zelfs een deurintercom installeren. Tegenwoordig is een intercom zelfs uit te rusten met een videofoon, zo weet u ten alle tijden wie er op de stoep staat. Verder kunnen onze vakmensen ook camera’s en gehele camera systemen installeren. Wel zo handig als u bijvoorbeeld eigenaar bent van een winkel.

De levering van al onze services, elektromaterialen en elektrowerken gebeurd in de regio Noord-Limburg en het zuidoosten van Brabant. Onze elektriciens kennen de weg in Eindhoven en omstreken. Plaatsen als Someren, Asten en Deurne zijn bij ons oude bekende.

Martijn Maas Elektrotechniek

Postadres:

Albert Kuijperstraat 3
5712 CK Someren-Eind

T (31) 06-16 04 20 01

info@elektromaas.nl

K.v.K. 17.19.45.91