Renovatie

Meterkast & stoppenkast

Een van de belangrijkste elektrische componenten in een huishouden is de meterkast. Zonder een goed werkende meterkast en stoppenkast zit het hele huis zonder stroom, om nog maar te zwijgen over de veiligheid van het elektrische netwerk.

Of u nu een meterkast wilt laten controleren, repareren of zelfs helemaal vervangen, dan bent u hier aan het juiste adres. Onze elektricien is een expert op het gebied van meterkasten en stoppenkasten, en kan u daarom ten alle tijden elke vorm van hulp bieden die u nodig heeft.

Zoals u wellicht weet komen alle elektrische aansluitingen van uw huis eerst binnen in de meterkast. Naast de meter voor het stroomnetwerk bevinden zich hier ook nog vaak de gasmeter en stoppenkast. Daarom is het essentieel dat uw meterkasten in topvorm zijn. Neem geen enkel risico en laat bij het kleinste probleem uw meterkast controleren door onze elektricien, en wellicht is het verstandig om een helemaal nieuwe meterkast in huis te halen .

Heeft u enig idee wat te doen als bij u letterlijk de stoppen doorslaan? Veel mensen hebben hier geen flauw benul van, maar het is wel handig om te weten wat voor stoppenkast u in huis heeft en hoe deze werkt in noodgevallen. Misschien is het zelfs nodig om uw stoppenkast te vervangen? Onze elektromonteur legt dit graag allemaal aan u uit zodat u weet waar u aan toe bent. Electromaas levert diensten in de wijde omgeving van Someren, Asten, Maarheze, Heeze, Geldrop, Eindhoven, Weert en Zuid-Oost Brabant.

Martijn Maas Elektrotechniek

Postadres:

Albert Kuijperstraat 3
5712 CK Someren-Eind

T (31) 06-16 04 20 01

info@elektromaas.nl

K.v.K. 17.19.45.91