Renovatie

Badkamer & keuken renovaties

Tegenwoordig worden de keuken en badkamer steeds belangrijker in huis, niet alleen qua comfort maar zeker ook qua inrichting. Daarom kunt u bij Elektromaas terecht voor keuken- en badkamerrenovaties.

In een modern huishouden krijgt de keuken vaak net zoveel aandacht met betrekking tot inrichting als bijvoorbeeld de woonkamer. Alles moet netjes op zijn plek staan, de kleuren moeten bij elkaar passen en je moet er natuurlijk heerlijk eten kunnen klaarmaken. Is dit bij u niet het geval, dan is het wellicht een optie om een nieuwe keuken uit te zoeken of de oude te laten renoveren. Er wil nog wel eens wat kapot gaan in de keuken, denk aan bijvoorbeeld de waterleiding of keukenkastjes. Het is dan wel zo handig als dit wordt opgelost door experts, en dan ook nog eens voor een zacht prijsje als het even kan. Elektromaas regelt dit graag voor u, met de beste monteurs en materialen tot onze beschikking is uw keuken binnen de kortste keren zo goed als nieuw.

Naast de keuken is de badkamer een van de meest gebruikte kamers in het huis. Het is daarom vanzelfsprekend dat deze mooi, comfortabel en veilig is. Doordat de badkamer juist zo vaak wordt gebruikt en het de ‘waterkamer’ van het huis is, willen er nog wel eens lekkages ontstaan. Gebeurt dit regelmatig, of wilt u gewoonweg een nieuw interieur, dan is het wellicht tijd om uw badkamer te renoveren. Onze ervaren monteurs en elektriciens voeren voor u de beste badkamerrenovaties uit met behulp van teamwork en de materialen van de hoogste kwaliteit.

Dus wilt u een keukenrenovatie of badkamerrenovatie, en woont u in de regio van Eindhoven en Helmond, neem dan gerust contact met ons op zodat u binnen no-time weer een prachtige keuken of badkamer in huis hebt.

Martijn Maas Elektrotechniek

Postadres:

Albert Kuijperstraat 3
5712 CK Someren-Eind

T (31) 06-16 04 20 01

info@elektromaas.nl

K.v.K. 17.19.45.91